10 predicţii pentru anul 2025: Teleportarea cuantică va fi ceva obişnuit

| 02 iul, 2014

Analistii de la Thomson Reuters au inceput sa construiasca tabloul general al anului 2025, tinand cont de zonele de dezvoltare din domeniul stiintei.

Analiştii au identificat 10 astfel de domenii esentiale, un lucru extrem de dificil, dupa cum a declarat insusi Basil Moftah, presedintele Thomson Reuters IP and Science. Printre predicţiile ştiinţifice se numără şi următoarele:

1. Energia solara va fi cea mai mare sursa de energie de pe planeta. Metodele de recoltare, de depozitare si de conversie a energiei solare vor fi atat de avansate si eficiente incat aceasta devine principala sursa de energie de pe planeta noastra.

2. Vom zbura mai mult. Transportul aerian va deveni o obisnuinta chiar si pentru calatoriile foarte scurte, iar brevetul pentru pilotare va inlocui practic carnetul de conducere.

3. Totul va fi digital. De la masini, case si aparaturi care raspund comenzilor date si pana la zone geografice interconectate, toata lumea va fi regizata digital.

4. Ambalajele 100% bio-degradabile vor deveni ceva normal.

5. Va exista o harta ADN pentru fiecare persoana care se va naste. Pentru o identificare rapida a bolilor. La un examen anual medical va fi realizata si o scanare obligatorie a ADN-ului pacientilor.

6. Teleportarea cuantica va deveni o banalitate. Chiar daca oamenii nu vor fi inca in masura sa se teleporteze in spatiu, investitia semnificativa in testarea teleportarii cuantice, in progres, va face pana la urma posibila transportarea unor forme de materie "exotice".

Mai multe pe Manager.ro.

 

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ