12 cetățeni români suspectați de trafic de persoane au fost reținuți și audiați de autoritățile ungare

| 27 aug, 23:29

Ambasada României la Budapesta a fost informată astăzi, 27 august 2015, de către poliția ungară, că 12 cetățeni români suspectați de trafic de persoane au fost reținuți și audiați de autoritățile ungare, cu propunerea de arestare preventivă, precizează MAE într-un comunicat de presa.

Până în acest moment, niciunul dintre cei 12 cetățeni români nu a cerut asistență consulară din partea misiunii de la Budapesta.

Ambasada României la Budapesta monitorizează cazul, menține legătura cu autoritățile locale și este pregătită să acorde asistență consulară în limita competențelor legale.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
27 aug, 23:48
Doina Balasa
oferta
Oferta de lucru extrem de serioasa! Cautam Parteneri Retea Marketing care vor sa castige progresiv comisioane, cu o munca usoara de cateva ore pe zi! Castigurile sunt garantate! Se asigura training gratuit sub forma unor lectii pe email. Asiguram contract legal de comision! Exclusiv compania ofera si scrisoare de recomandare dupa circa 3 luni de activitate ! Incepe-ti ziua facand, mai intai, ordine... in gandurile tale. Asta fac liderii adevarati! Abia dupa ce iti este clar, ce vrei Sa FACI, Sa FII si Sa OBTII, ACTIONEAZA!!! Multi oameni s-au convins, e randul dumneavoastra acum! Pentru a va oferi detalii, trimiteti textul INFO la adresa de email : [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ