14 produse naturale pentru hidratare

| 07 mar, 2014

Ca sa eviti folosirea cremelor care contin substante chimice, poti folosi uleiuri si plante pentru a-ti hrani pielea. Printre acestea, uleiul de argan, uleiul de samburi de caise, uleiul de avocado, castravetele sau aloe vera. Iata 14 produse naturale pentru hidratare si cum le poti folosi.

1. Uleiul de argan

Uleiul de argan este un hidrantant natural al pielii. Folosit de catre femeile din tarile aride, uleiul de argan este eficient contra uscarii pielii. El este bogat in acizi grasi nesaturati si previne aparitia ridurilor.

Alege un ulei de argan virgin, presat la rece, pentru a beneficia de toate proprietatile sale. Acesta poate fi folosit pur, pe intregul corp, dimineata si seara. Dimineata foloseste foarte putin pentru ten, caci ar putea straluci. Trebuie sa stii si ca uleiul de argan este fotosensibil, deci nu te expune la soare dupa ce l-ai folosit.

2. Uleiul din samburi de caise

Uleiul din samburi de caise reda stralucirea pielii. El contine o cantitate importanta de vitamina A. Uleiul din samburi de caise regenereaza, rehidrateaza si protejeaza pielea de soare si poate fi folosit pentru orice tip de piele.

Poti folosi ulei din samburi de caise dimineata si seara, pe tot corpul. Desi protejeaza, acest ulei nu inlocuieste o crema de protectie solara.

3. Ulei din germeni de grau

Uleiul din germeni de greu previne uscare excesiva a pielii si imbatranirea cutanata, mentinand elasticitatea pielii. Acizii grasi din uleiul din germeni de grau protejeaza pielea de radicalii liberi, care deterioreaza tesuturile si duc la formarea ridurilor.

Citeşte continuarea pe curademiere.ro.

Tag-uri: hidratare
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ