19 octombrie 2014. Ziua în care un eveniment FĂRĂ PRECEDENT se va abate asupra omenirii

| 16 iun, 2014

Un document secret, emis de Agenția Spațială Federală Rusă (Roscosmos), avertizează guvernul rus să se pregătească de un potențial dezastru planetar. Este vorba despre o cometă, C/2013 A1, care a fost descoperită  anul trecut şi care se pare că se va ciocni de Marte în ziua de 19 octombrie 2014.

Impact va fi unul puternic, pentru că această cometă este de dimensiuni impresionante, circa 50 de kilometri lungime, iar în momentul impactului se vor degaja peste 20 de miliarde de megatone de energie. Consecința directă ar fi crearea unui crater de peste 40 de kilometri pe Marte, iar cea indirectă, o ploaie de pietre și de praf se va abate asupra Terrei.

Raportul Roscosmos sugerează reprezentaților guvernului rus să ia măsuri pentru protejarea populației pentru că această ploaie de pietre și praf va fi ucigătoare.

Richard Zurek, cercetător în cadrul Jet Propulsion Laboratory’s, susține că în cazul în care acest se va produce, atunci “omenirea va fi pusă în fața unui eveniment de nivel mondial și ar trebui să se gândească ce măsuri pot fi luate pentru a minimiza pagubele“.

Interesant este faptul că în 2013, atunci când a fost pentru prima dată observată comenta, în urma calculelor, nu părea că se va ciocni cu Marte. Din motive necunoscute și-a schimbat oarecum traiectoria și peste câteva luni se va apropia enorm de mult de Planeta Roșie. Această ajustare a traiectoriei este mai mult decât bizară pentru că nu poate fi explicată de niciun cercetător.

Dacă previziunile cercetătorilor ruși din cadrul Roscosmos vor fi reale și cometa gigant se va lovi de Marte, atunci putem spune că ne așteptăm la o ploaie de pietre și de praf  care va supune întreaga noastră planetă la un eveniment fără precedent.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

4 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
17 iun, 2014
Adi
Sursele adevarate
http://mars.nasa.gov/comets/sidingspring/
17 iun, 2014
Stop manipulare
NU CRED ASTFEL DE "STIRI"
O cometa de 50 de km nu are cum sa faca un crater de 40 km! Si nici de-ar fi posibil si tot nu as crede aceasta "stire". Nu vreau, NU CRED ASTA! Aceasta "stire" este doar o "alta", din aceiasi categorie, un alt mod de a induce frica. Ba cutremur, ba apocalipsa, ba raszoi, ba diferite dezastre...! Oameni buni nu permiteti sa fiti manipulati, nu permiteti sa vi se strecoare fortat frica in suflet. Cei care prin astfel de stiri tot incearca sa faca asta, stiu foarte bine ca frica poate materializa dezastre, in special daca este generata la nivel colectiv. Refuzati sa fiti manipulati!
16 iun, 2014
Dan
Ha
Un meteorit/cometa de 50 de km (chiar si doar lungime) nu are cum sa faca un crater de 40 km...nici macar logic.Deci stirea ori de fake ori ati tradus gresit!
17 iun, 2014
Stephan
reply
cam ai dreptate fara sa vrei!! un crater mai mare de 50 de km era mai logic!!! stirea e un cacat!!!

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ