10 lucruri mai puţin ştiute despre Robin Williams

| 12 aug, 2014

Lumea filmului este în doliu, după moartea îndrăgitului Robin Williams. Actorul de 63 de ani a fost găsit în stare de inconştienţă în casa sa din California, iar prima ipoteză luată în considerare de anchetatori este sinuciderea.

„În aceasta dimineaţă, mi-am pierdut soţul şi pe cel mai bun prieten, în timp ce lumea a pierdut unul dintre cei mai iubiţi artişti şi unul dintre cei mai frumoşi oameni. Inima îmi este sfâşiată de durere. În numele familiei lui Robin, vă cer să ne respectaţi intimitatea în aceste momente de profundă durere. În amintirea lui sperăm că atenţia nu se va îndrepta către moartea lui Robin, ci către nenumăratele momente de bucurie pe care le-a dăruit milioanelor de oameni“, a declarant soţia actorului, Susan Schneider, pentru „The New York Times“.

Vă prezentăm câteva lucruri mai puţin cunoscute despre mare actor:

1. Numele său întreg era Robin McLaurin Williams.

2. În copilărie, era supraponderal şi nimeni nu voia să se joace cu el. Aşa a început să îşi vorbească pe voci diferite şi să inventeze personaje.

3. În anul 1997, a fost votat "cel mai amuzant om în viaţă" de revista "Entertainment Weekly".

4. A fost prieten foarte bun cu actorul Christopher Reeve. După accidentul tragic al acestuia, Robin Williams s-a deghizat în doctor pentru a-i face o surpriză la spital.

5. Sportul său preferat era rugby.

6. Îi plăcea să meargă cu bicicleta şi făcea uneori curse cu ciclistul Lance Armstrong.

7. În filmul de animaţie "Aladdin" a improvizat 80% dintre replici.

8. În liceu, colegii săi l-au votat "persoana care, cel mai probabil, nu va reuşi în viaţă".

9. Show-urile sale preferate de televiziune erau “Doctor Who” şi “Star Trek”.

10. În anul 2009, a suferit o operaţie pe cord deschis, fiindu-i înlocuită valva aortică. După intervenţie, a devenit vegetarian.

loading...

Ştirile orei

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ