2% pentru Armată? Tudose: MApN a cheltuit sume infime în primele 8 luni

| 12 sep, 14:46

Premierul Mihai Tudose a declarat, marți, că pentru înzestrarea Armatei MApN a cheltuit în primele opt luni ale acestui an sume infime, în baza unor contracte aflate în derulare, și că în această perioadă se vor încheia contracte noi pe partea de înzestrare.

„Pentru înzestrare, în ceea ce se consideră înzestrare... cred că vă referiți la bugetul de achiziții inclusiv efectele, uniformele... dar pe ceea ce vă referiți nu cred că am voie să vă spun ceea ce a cumpărat și de cât a cumpărat, oricum infim. Erau contracte aflate deja în derulare. Nu s-au încheiat contracte noi. Acum, în această perioadă se vor încheia contracte noi. (...) Informațiile din presă pe cât cheltuit și pe ce a cheltuit Ministerul Apărării dați-mi voie să nu le iau în considerare”, a declarat premierul, întrebat la finalul BPN al PSD cât a cheltuit MApN în primele opt luni ale anului pentru înzestrarea Armatei.

Sursa: Agerpres

Tag-uri: Tudose
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ