3 moduri în care vitamina C te poate ajuta să arăţi mai tanară

| 27 feb, 2014

Pe masura ce imbatranim pierdem vitamina C pe care o avem in mod natural in piele. Din fericire, lamaile contin doza necesara de vitamina C pentru a ne simti si a arata iarasi proaspete.

Petele de pe fata

Cel mai bun mod sa folosesti vitamina C pentru tratarea petelor de batranete de pe fata este sucul de lamaie. Acidul citric din lamai poate sa le faca sa se diminueze si ajuta chiar si la uniformizarea tenului.

Este cat se poate de simplu: pune zilnic suc de lamaie pe fata. Lasa-l acolo 5-10 minute si apoi ia-ti la revedere de la petele nedorite.

Riduri

Ridurile apar pe zonele fetei pe care le misti cel mai mult. Sub stratul exterior de piele, ai colagen - un tesut conjunctiv care tine laolalta toate straturile de piele. Pe masura ce imbatranesti, pierzi colagen, ceea ce face ca pielea sa se prabuseasca si sa apara ridurile. Pentru a lupta cu ridurile, adauga o doza sanatoasa de vitamina C in dieta.

Mananca alimente bogate in vitamina C: lamai, capsuni, papaya si ananas. Cu ajutorul acestor gustari delicioase, corpul va crea mai mult colagen, ajutand la lupta cu ridurile.

Piele lasata

Folosirea vitaminei C pe piele ajuta la cresterea productiei de colagen, ceea ce readuce elasticitatea pielii si previne lasarea acesteia in mai putin de doua saptamani de zile.

Pune un pic de suc de lamaie in crema pe care ti-o aplici dimineata sau cauta o crema care are vitamina C si gata.

Exista si dispozitive electronice care promit actionarea asupra muschilor fetei prin intermediul unor impulsuri electronice. Se va face schimb de ioni intre fibrele musculare si acestea se vor relaxa profund si se vor tonifia.


loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ