5 greseli pe care le faci atunci cand prepari clătite

| 25 iul, 2014

Este cel mai simplu desert pe care il poti face acasa, in doar cateva minute. Insa, daca nu ti-ai perfectionat inca tehnica, inseamna ca  faci cateva greseli elementare.

Iată cele mai frecvente greseli pe care le faci atunci cand prepari acest desert:

1. Pregăteşti aluatul cu mult timp inainte
Cu cat este mai proaspat, cu atat clatitele iti vor iesi mai bine. Ideal este sa-l faci chiar atunci. Iti ia mai putin de 10 minute.

2. Foloseşti o tigaie subtire
Ca sa nu se arda clatitele, este recomandat sa folosesti o tigaie mai groasa, iar focul aragazului sa fie dat la mediu, nicidecum la mare.

3. Amesteci prea mult aluatul
Cei de la America's Test Kitchen atrag atentia ca nu trebuie sa amesteci prea mult aluatul, pentru ca glutenul din faina, impreuna cu proteinele din oua vor incepe sa reactioneze si vei obtine niste clatite gumate.

4. Foloseşti unt
Untul se arde usor. Daca vrei sa folosesti unt, ai mare grija ca se arde usor. Cel mai bine este sa-l folosesti pe cel in varianta lichida sau sa-l inlocuiesti cu uleiul vegetal.

5. Le întorci prea devreme
Daca obisnuiai sa intorci clatitele pe partea cealalta imediat ce apareau mici bule la suprafata, afla ca faceai o greseala. Corect este sa le intorci abia dupa ce aceste bule incep sa se sparga. Atunci clatitele sunt coapte.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
28 iul, 2014
mirel
!!!!!!!!!!!!
esti penibilia,vi tu si inveti cum se face clatite,de parca toata lume e proasta si tu esti desteapta,ce ai supus ai spus sa te bagi in seama din lipsa de inspiratie ,eu iti dau un sfat ,mereu dupa ce faci blowjob spalate pe gura.
27 iul, 2014
Alexandra
Locuri de munca pe timp de criza! Alternativa noastra este cea mai sigura si mai serioasa! Oferim din start contract legal! Oamenii au inceput deja sa lucreze! S-au facut primele plati! Avem dovada! NU e joc piramidal si NU e MLM! Castigurile sunt garantate! 300 de dolari lunar, pentru operatori online, cu 3 ore de lucru pe zi! Va expediem detalii, dupa ce trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ