Așa va arăta noul stadion de fotbal de 30.000 de locuri din Complexul Sportiv Dinamo

| 09 feb, 17:15

Dinamo a disputat în decembrie 2015 ultimul meci pe stadionul din Ștefan cel Mare.

Arena urmează să fie dărîmată, iar în locul acesteia va fi construită o arenă modernă, pentru EURO 2020. Suma necesară construirii noului stadion va fi fi acoperită de statul român.

În mai 2015, președintele clubului CS Dinamo, Elisabeta Lipă, a dezvăluit că noul stadion va avea o capacitate de 30.000 de locuri.

 

Stadionul Dinamo ar urma să fie unul dintre terenurile de antrenament ale echipelor care vor juca în România la Campionatului European din 2020. Așa se va întîmpla și cu stadioanele Giulești și Ghencea. Meciurile se vor juca pe Arena Națională.

Arena din Ștefan cel Mare a fost construită în anul 1952, de Ministerul de Interne. De atunci, stadionul a aparținut doar de formația Dinamo. În martie 2003, arena a fost dotată cu instalație de nocturnă, inaugurată la un meci cu Steaua, pierdut cu 2-4.

Tag-uri:
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
11 feb, 09:54
Dadi
Dezvoltare personala
Pentru timpuri moderne, metode moderne de castig! Acum exista mijloace pentru toti! TE AȘTEPTAM ÎN ECHIPA NOASTRA ! Iti oferim instruire gratuita si de cea mai buna calitate, precum si un sistem performant de completare in timpul liber a veniturilor tale. Trebuie doar sa te hotarasti acum! Cere mai multe informatii la adresa de email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ