A început nebunia declaraţiilor acide. Elena Udrea, nervoasă după ieşirea de la DNA

| 24 feb, 13:42

Elena Udrea a fost marţi la DNA, unde i s-au adus la cunoştinţă acuzaţiile în Dosarul Gala Bute. După câteva ore la DNA, Elena Udrea a ieşit nervoasă şi a lansat un nou atac la adresa tehnicilor folosite de procurori şi la adresa propriilor denunţători.

"Mi s-au adus la cunoştinţă noile învinuiri. Constat un lucru: toţi cei care sunt prinşi că au luat şpagă sunt lăsaţi liberi dacă spun că au dat mai departe cuiva. Tehnica asta îi face scăpaţi pe cei care o practică. Singurul care a rămas în arest în Dosarul Gala Bute a fost Rudel Obreja, care nu a fost de acord să declare ce i s-a cerut. Restul sunt bine merci pentru că au spus că au dat mai departe. Poate ar trebui să spun şi eu că am dat bani mai departe ca să fiu lăsată în pace", a declarat Elena Udrea. Întrebată dacă a primit bani şpagă pentru a avea ce să dea mai departe, Udrea a negat.

Fostul ministru a susţinut că va face în continuare denunţuri la adresa generalului Coldea de la SRI, însă alte denunţuri nu are motive să facă. Cât despre denunţul fostului său soţ, Dorin Cocoş, care susţinea că Elena Udrea ştia despre şpăgile din afacerea Microsoft, aceasta a afirmat: "Dacă asta l-a ajutat să fie liber, eu îi doresc să fie sănătos. După ce stai trei luni în arest, probabil că spui orice ţi se cere ca să pleci."

Elena Udrea a ajuns marţi dimineaţă la sediul DNA pentru a fi audiată în dosarul Gala Bute.

De precizat este că plenul Camerei Deputaților a încuviințat, luni, solicitarea DNA de arestare preventivă și urmărire penală pe numele Elenei Udrea.

De asemenea, procurorii DNA urmează să se prezintă în fața Înaltei Curți cu propunere de arestare preventivă pentru deputat, decizia pe care magistrații urmează să o ia nefiind definitivă, însă executorie.

Citeşte şi: Elena Udrea, după ce a fost audiată la DNA: Probabil azi se va formula cererea de ARESTARE

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

3 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
25 feb, 12:16
SaS
Raspuns
Inca nu s-a aflat cine este dirijorul acestei Cosa Nostra? Oricum eu cred ca peste Basescu mai este un nivel.
24 feb, 22:05
Grigore
cele mai accesibile locuri de munca
Cea mai buna oferta de lucru! Din ce in ce mai multi oameni lucreaza cu noi si sunt extrem de multumiti! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! sellectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: [email protected]
24 feb, 16:24
ralu
Nu e o gluma sau o joaca! Este interesant si merita sa aruncati o privire:
Surpriza totala pe piata ofertelor de lucru! Tot mai multi oameni lucreaza acum cu noi, convinsi de seriozitatea noastra! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit de instruire de la zero! sellectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ