A MURIT cel mai de succes antrenor din baschetul românesc

| 30 mai, 11:05

Vladimir Arnautovici (43 ani), cel care a fost antrenorul campioanei CSU Asesoft Ploieşti, a decedat în această dimineaţă, în jurul orei 6:00, pe patul de spital al unei clinici din Belgrad, anunță site-ul csuasesoft.ro.

Diagnosticat cu cancer la ficat, în luna februarie a acestui an, Arnautovici a pierdut, astăzi, lupta la capătul unei îndelungate suferinţe.

Decesul celui mai de succes tehnician din Liga Naţională survine la finalul unei săptămîni în care echipa sa de suflet, CSU Asesoft Ploieşti, a cîştigat cel de-al 11-lea titlu din istorie, succes dedicat creatorului acestei formaţii.

Din postura de jucător şi antrenor al prahovenilor, Vladimir Arnautovici a cucerit 8 titluri de campion, 3 Cupe ale României şi o Supercupă, conducînd, totodată, corabia ploieşteană către cel mai de succes sezon european din istorie, prin atingerea fazei “Last 32″, în EuroCup.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
15 ian, 22:31
edudgeLix
where to get stromectol
DNA was quantified as an indication of cell number using Hoechst 33342 dye ivermectin price Indwelling pleural catheters have a particular role in trapped lung, where chest drain and pleurodesis is ineffective because of failure of pleural apposition

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ