A murit de ziua lui. Cine e tânărul care s-a stins azi din viață în urma rănilor din Colectiv

| 11 noi, 11:41

A murit în ziua în care împlinea 19 ani. Vlăduț este ultima victimă a incendiului din Colectiv. Tânărul fusese transportat de curând la un spital din Marea Britanie. Bilanțul negru al victimelor din Colectiv a ajuns la 50.

Vlăduț avea arsuri de gradul II și III pe 90% din suprafața corpului și fusese transferat recent la un spital din Marea Britanie.

Pagina de Facebook a tânărului s-a umplut de mesaje pline de durere ale celor care l-au cunoscut și care azi dimineață au aflat teribila veste. ”Dumnezeu să te ierte, îngeraș cu chip de om... Păcat de tinerețea și de frumusetea ta... Nu meritai asta”, a scris, pe rețeaua de socializare, o amică de-ale lui Vlăduț, potrivit realitatea.net.

Prietenii l-au încurajat pe Facebook încă din ziua în care au aflat că este rănit. ”Fă-te bine! Te rog, fii tare, nu te lăsa!”, îi scriau.

Bilanțul negru al victimelor din Colectiv a ajuns la 50. În cursul zilei de marți, bilanțul tragediei urcase la 49, după ce doi dintre răniții transferați în străinătate au murit.

13 persoane au decedat weekend-ul trecut, atât în spitalele din Capitală, cât și în străinătate. Cei care și-au pierdut viața în ultimele zile sufereau de insuficiență organică sistemică.

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ