A murit REGELE PLAJELOR, unul dintre MILIONARII României

| 09 apr, 19:47

Era considerat unul dintre cei mai bogati constanteni, cu o avere estimata de Forbes la peste 8 milioane de euro. Victor Baldescu era supranumit “regele plajelor”, controland prin firmele sale 195.000 mp de plaja in mai multe statiuni de pe litoralul romanesc.

Omul de afaceri constantean, in varsta de 63 de ani, a suferit o interventie chirurgicala la inceputul saptamanii, asociata unor probleme de circulatie sangvina, iar noaptea trecuta a suferit un atac cerebrala.

Lumea automobilismului romanesc este mai saraca prin pierderea unui "gentleman driver", care a adus tot timpul la startul etapelor de campionat national masini exotice si performante.

Vestea vine la scurt timp dupa disparitia lui Adrian Berghea, care a plecat dintre noi la sfarsitul lunii februarie.

Victor Baldescu era un impatimit al sportului cu motor, fiind pilot de raliuri si chiar campion national de viteza in coasta in 2006.

Omul de afaceri constănţean Victor Alexandru Băldescu era unul dintre cei mai mari administratori de plaje din România.

Prin intermedul companiei Romned Port Operator controla circa 195.000 mp de plajă în mai multe staţiuni de pe litoralul românesc.

Ultimele informaţii arată că, deşi compania din Constanţa are ca obiect de activitate manipularea mărfurilor în port şi manipularea de fier vechi, omul de afaceri de la malul mării avea în administrare circa 109.000 de metri pătraţi de plajă în Mamaia, 43.000 de metri pătraţi în Costineşti, 29.000 de metri pătraţi de plajă în Eforie Nord şi 3.500 de metri pătraţi în Neptun.

La sfarsitul lunii martie, la Raliul Brasovului, Baldescu a avut un accident, iar masina sa a fost facuta praf.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ