A rupt tăcerea după trei ani! LAURA COSOI a mărturisit adevăratul motiv pentru care s-a despărţit de SMILEY

| 17 iun, 12:52

Laura Cosoi şi Smiley au format un cuplu timp de cinci ani, până în iunie 2012, când au pus capăt relaţiei lor. După ani, frumoasa Laura a clarificat motivul despărţirii, într-un interviu acordat revistei Tango.

Întrebată dacă a avut vreodată senzația că a fost în umbra lui Smiley, Laura Cosoi a răspuns: 

"N-ai cum să fii în umbra unui om în momentul în care amândoi pornesc la fel. Dacă aș fi început relația cu el acum, erau cu totul alte povești. Când am început noi relația, eu eram actriță, dansam, iar el era un cântăreț din trupa Simplu, să nu uităm asta. Acum șapte ani, nu era Smiley de azi. Eram doi tineri care au început o relație. Nu cred că era niciunul mai îndrăgit decât celălalt. Repet, nu era situația de acum. Treptat, el a devenit foarte îndrăgit și merită asta. În momentul în care ne-am despărțit, am simțit că m-am deblocat, asta e un cuvânt pe care îl folosesc foarte des când mă raportez la noi, am simțit că mi s-a luat un văl de pe față, au început să funcționeze lucrurile pentru mine așa cum îmi doream, întru totul. Eu când mă uit în anumite poze din perioadă aceea, nici nu mă recunosc. Nu am simțit că sunt în umbră lui nicio secundă, dar am simțit că m-am deblocat după ce ne-am despărțit.", a spus Laura Cosoi.

 

Citeşte şi: Bombă în showbiz! Smiley s-a cuplat cu o brunetă pe care o ştiu toţi românii

 

Tag-uri: laura cosoi, Smiley
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
18 iun, 14:14
Elena
Colaborare la domiciliu!
Colaborare la domiciliu! Stim ca ati cautat foarte mult timp o oferta cu adevarat serioasa, dar acum este cazul sa va opriti aici si sa incepeti imediat colaborarea cu noi, intr-o activitate part-time la domiciliu, cu castiguri sigure, pe masura implicarii. Va asteptam sa ne cereti mai multe detalii la adresa de email:
[email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ