A semânat teroare în Bucureşti! După doi ani e dus la detectorul de minciuni

| 06 feb, 09:35

Judecătorii bucureşteni au luat decizia de a-l supune pe Vitalie Proca, bărbatul judecat pentru o tentativă de asasinat, la proba adevărului.

Instanţa a "dispus efectuarea în cauză a unei constatări tehnico-ştiinţifice de investigaţie a comportamentului simulat pentru inculpatul Proca Vitalie". "Specialiştii vor răspunde la următoarele întrebări: - dacă la întrebările critice ale cauzei, răspunsurile fiecărui subiect provoacă modificări specifice comportamentului simulat în traseele diagramei poligraf - dacă modificările identificate în traseele diagramei poligraf pot fi interpretate ca indicii ale comportamentului simulat", se mai arată în decizia instanţei.

În plus, judecătorii au "admis cererea formulată de partea civilă Isăilă Mircea Nicolae Răzvan privind efectuarea în cauză a unei noi expertize medico – legale" pentru determinarea numărului total de zile de îngrijiri medicale.

Angajat să ucidă-Anchetatorii au stabilit că, în toamna anului 2012, pe fondul unui conflict mai vechi, Bogdan şi Răzvan Mararu, interlopi cu ştate vechi în Neamţ, l-au angajat pe Vitalie Proca, cetăţean moldovean, "asasin profesionist", pentru a-l ucide pe Ioan Dumitru Mironescu. Un complice i-a facilitat lui Proca obţinerea vizei de şedere în România şi asasinul a intrat în România la 14 noiembrie 2012, prin vama Sculeni, judeţul Iaşi.

Şi-a confundat victima-În 26 noiembrie 2012, pe o stradă din cartierul Vitan din Capitală, Vitalie Proca l-a împuşcat în cap şi în piept, cu un automat Kalaşnikov şi un pistol Makarov, pe Răzvan Isăilă, în vârstă de 26 de ani, pe care l-a confundat cu Puiu Mironescu. Isăilă a fost dus atunci la Spitalul Clinic de Urgenţă Floreasca, unde a fost salvat după ce a fost supus unei intervenţii chirurgicale. Autorul a fost identificat la scurt timp şi Tribunalul a emis un mandat pe numele lui, la 18 ianuarie 2013. Acesta era căutat deja şi de Scotland Yard, pentru o tentativă de omor asupra bancherului rus German Gorbunţov, pe care l-a împuşcat, de şase ori, la Londra, cu o armă semiautomată. A fost extrădat din Rusia, toamna trecută, potrivit spynews.ro

Citeşte şi: DISPERARE! Familia Cocoş vrea testarea cu detectorul de minicuni

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

0 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ