ACCIDENT FEROVIAR grav în Vaslui: cel puțin trei victime în stare gravă

| 15 dec, 10:23

Accident feroviar foarte grav, vineri dimineață, la Roșiești, în județul Vaslui. Sunt cel puțin trei victime în stare gravă după ce trenul a lovit în plin o mașină Golf, o fetiță a fost văzută de martori ca fiind căzută pe linia ferată .

Un accident cumplit s-a petrecut în urmă cu câteva minute în zona Roșiești Gară, din județul Vaslui, la trecerea la nivel cu calea ferată.

O mașină cu numere de Vaslui, cel mai probabil un Golf IV, conform unor mărturii ale celor prezenți în zonă, a forțat trecerea la calea ferată, fără a se asigura, fiind loviți în plin de un tren de călători.

Sunt trei victime incarcerate, conform Vremea Noua. Din primele informații, martorii spun că o fetiță zace pe calea ferată, dar nu se știe care este starea ei de sănătate, dacă a ieșit singură din mașină sau a aruncată în afară la momentul impactului cu trenul.

La fața locului, s-a deplasat prefectul Eduard Popica, iar Inspectoratul pentru Situații de Urgență a trimis acolo trei autospeciale, inclusiv una pentru descarcerare, plus ambulanța TIM. In zona Roșiești este oprită circulația, în aceste momente, către locul catastrofei se îndreaptă mai multe ambulanțe, în jur de 4 fiind acum acolo.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ