Accident grav în București pe linia lui 41. Un tramvai s-a ciocnit cu un camion GALERIE FOTO

| 29 oct, 09:31

Un tramvai a lovit un camion, joi dimineață, în București, pe linia lui 41, la intersecția dintre strada Turda și bulevardul Mihalache. Traficul a fost blocat pe sensul de mers circa două ore, cât a durat până când camionul a fost repus pe roţi.

UPDATE. Repunerea pe roţi a camionului a durat circa două ore. Operaţiunea a implicat aducerea unei macarale şi scoaterea liniilor de tramvai de sub tensiune.

În tot acest timp, circulaţia tramvaielor 41 a fost întreruptă în ambele sensuri. Coada de tramvaie staţionate pe linie se întindea mult pe strada Turda, iar poliţiştii de la Rutieră au intervenit pentru a se bloca intersecţia cu Bd Ion Mahalache.

Circulația tramvaielor de pe linia 41 a fost blocată începând de la ora 8,50 din cauza coliziunii între un tramvai și o autobasculantă în zona Intersecției Mareșal Averescu cu Ion Mihalache. Accidentul s-a produs după ce autobasculanta a vrut să traverseze linia de tramvai fără să se asigure. În urma accidentului, vatmanul și șoferul autobasculantei au fost răniți și transportați la spital.

"Vatmanul se află în stare stabilă la Spitalul Elias după ce a suferit o contuzie cerebrală și una abdominală. RATB își cere scuze față de călători pentru disconfortul creat", a precizat Constantin Tobescu, purtător de cuvânt RATB.

 

Camionul s-a răsturnat, blocând circulația în zonă. Câteva persoane au suferit răni: două vor merge la spital, iar o a treia a refuzat transportul.

Purtătorul de cuvânt al RATB Constantin Tobescu a declarat pentru B365.ro că tramvaiul de pe linia 41 circula regulamentar spre Piaţa Presei când a intrat în coliziune cu o autobasculantă, care a virat în faţa tramvaiului fără să se asigure. Sunt accidentaţi atât vatmanul, cât şi șoferul autobasculantei. Călătorii nu au suferit leziuni.

Conform ISU, traficul este restricționat pe str. Turda, către Arcul de Triumf.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ