Accident GRAV pe DN1, două persoane au murit

| 08 sep, 09:55

Un accident rutier s-a petrecut marți dimineața, în jurul orei 04.50, pe DN 1, la ieșirea din Aiud spre Mirăslău. Din primele informații, două persoane și-au pierdut viaţa, iar o altă persoană a fost rănită grav în urma unui impact între o maşină şi un autocar.

 

UPDATE: Centrul Infotrafic anunţă că traficul a revenit la normal.

UPDATE: Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, începând cu ora 06:30,în judeţul Alba, traficul rutier a fost reluat pe un fir, alternativ, pe DN1 Alba Iulia – Turda.

Amintim că, din cauza unui accident rutier în careau fost implicate trei autovehicule, traficul rutier a fost oprit la kilometrul 414+750 de metri al DN1, în afara localității Mirăslău.

Conducătorii auto sunt sfătuiți să circule prudent și să respecte indicațiile polițiștilor rutieri prezenți la fața locului.

Potrivit IPJ Alba, un autocar a intrat în depășirea unui TIR și a lovit frontal un BMW care circula, regulamentar, din sens opus. În BMW erau trei persoane, dintre care două au decedat, iar cealaltă a fost rănită. În autocar se afla șoferul și încă o persoană.

Traficul rutier a fost blocat pe ambele sensuri. Potrivit primelor informații, șoferul unui autocar, în timp ce se deplasa din direcția Alba Iulia – Cluj, la ieșire din municipul Aiud spre localitatea Mirăslău, s-a angajat în depășirea unui autocamion, moment în care a intrat în coliziune cu un autoturism marca BMW, care circula din sens opus.

În urma impactului frontal deosebit de puternic, două persoane din autoturism au decedat, iar o alta a fost grav rănită.

La faţa locului s-au deplasat echipaje SMURD Aiud și Alba Iulia, pentru descarcerarea victimelor și acordare de prim ajutor.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ