DOLIU în PSD: un politician şi soţia sa au murit

| 30 mar, 18:44

Radu Onofrei, în vârstă de 45 de ani, preşedintele PSD Măceşu de Sus, dar şi soţia acestuia au murit în această dimineaţă în urma unui accident de circulaţie. În tragicul eveniment şi-a pierdut viaţa şi preşedintele Partidei Romilor Dolj.

Nicolae Dumitru, în vârstă de 71 de ani, din Craiova, preşedintele Paridei Romilor Dolj, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum şi a pătruns pe contrasens unde a lovit un autoturism condus de preşedintele PSD Măceşu de Sus, scrie B1TV.

Radu Onofrei şi soţia sa şi-au pierdut viaţa în urma accidentului.

Tragicul eveniment a avut loc în această dimineaţă în afara localităţii Bârca.Şoferul vinovat de producerea accidentului a decedat şi el pe loc, iar Silvia Enache de 30 de ani, din Craiova, pasageră pe locul din dreapta a ajuns la Spitalul Judeţean din Craiova unde a primit îngrijiri medicale.

Poliţiştii rutieri fac verificări pentru stabilirea cu exactitate a circumstanţelor producerii evenimentului rutier.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
31 mar, 08:18
Florin
O sansa noua
Dacă îţi doreşti sincer să câştigi bani mai mulţi decât la ora actuală, primul lucru pe care trebuie să-l faci este să înveţi să acorzi mult mai puţină atenţie lucrurilor pe care le spun sau le fac cei din jurul tău şi mult mai multă atenţie "micuţei voci" care îţi vorbeşte în sinea ta. Asta scrie celebrul Bob Proctor în cartea ”Te-ai născut bogat”. Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email
[email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ