Accident violent în antrenamentele din Formula 1

| 10 oct, 15:24

Pilotul spaniol de Formula 1 Carlos Sainz Jr, fiul celebrului campion de raliuri Carlos Sainz, a ajuns la spital cu elicopterul, după un accident violent survenit în a treia sesiune de antrenamente libere din cadrul Marelui Premiu al Rusiei de Formula 1, sâmbătă, pe Autodromul din Soci.

Carlos Sainz Jr, de la echipa Torro Rosso, conştient, a ridicat un deget în momentul în care era urcat în ambulanţa care l-a transportat la centrul medical al circuitului. Apoi, a plecat în elicopter spre spitalul cel mai apropiat, pentru a fi supus unor investigaţii medicale aprofundate.

Acest accident s-a produs după 35 minute de la startul sesiunii, determinând direcţiunea cursei să oprească antrenamentele, mai întâi cu steaguri roşii, apoi total. "A pierdut controlul maşinii la o frânare", a declarat Franz Tost, directorul austriac al Toro Rosso la microfonul BBC, potrivit  Agerpres.

Monopostul tânărului spaniol, debutant în F1, fiul dublului campion mondial de raliuri Carlos Sainz, a continuat să meargă drept înainte, intrând violent în barierele de protecţie de material plastic, după ce a şters amplasamentul de securitate pe mai multe zeci de metri. Sainz Jr şi-a sărbătorit 21 de ani pe 1 septembrie. El a disputat 14 Mari Premii în acest sezon, obţinând 12 puncte. Cel mai bun rezultat al său a fost locul 8, realizat în Malaezia.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ