Acest om a reuşit RECORDUL MONDIAL de înclinare cu motocicleta

| 21 aug, 2014

Marc Marquez este campionul mondial en-titre la motociclism, la clasa "regină", Moto GP, şi la doar 21 de ani are în palmares mai multe recorduri de invidiat.

Marc Marque a câştigat titlul mondial la Moto GP în 2013, iar în acest an a avut o serie senzaţională, de zece curse consecutive câştigate, înainte de a fi învins duminica trecută, la Brno, unde nu a prins podiumul, fiind întrecut de Dani Pedrosa (Honda), Jorge Lorenzo (Yamaha) şi Valentino Rossi (Yamaha).

Totuşi, tânărul pilot catalan, amator de senzaţii tari, a bătut zilele acestea un nou record, potrivit mai multor ziare spaniole. Aşa cum se poate vedea în fotografiade mai jos, campionul catalan se află cu corpul lipit de asfalt, gradul de înclinare al motocicletei sale fiind de 68% (nou record mondial), el riscând în orice moment o cădere şi, implicit o accidentare gravă. Chiar Marc Marquez a scris pe contul său de Twitter: "68 de grade. Cum? Nu ştiu".

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ