Actorul Florin Zamfirescu şi-a pus toţi studenţii în cap! SCANDAL MONSTRU la UNATC

| 28 mai, 10:58

Scandal de proporţii la Universitatea Naţională de Artă Teatrală şi Cinematografică din Capitală. Un profesor universitar a fost pus la zid de către actorul Florin Zamfirescu, după ce a îndrăznit să susţină homosexualii.

Un profesor al facultăţii de teatru a postat un mesaj de încurajare la adresa tuturor homosexualilor din România. Reacţia conducerii nu a întârziat să apară, iar Andrei Rus a fost chemat de către Comisia Etică la şedinţă. "Undeva în ultima parte a discuției, un membru al comisiei a făcut referire la o postare a mea din luna aprilie a anului curent, unde, conform domniei sale aș fi făcut «propagandă homosexuală» pe pagina mea de Facebook. Domnia sa susținea că «devine periculos» când dau niște nume de cineaști importanți care au fost (sau sunt) homosexuali, lesbiene sau bisexuali, mai ales atunci când închei spunând «fiți ca ei». De asemenea, domnia sa susținea că pentru a nu fi «propagandă homosexuală», ar fi trebuit să susțin că e bine să fim «și așa și așa», adică și heterosexuali și homosexuali. Întrebându-l de ce e relevantă acea postare fără niciun fel de legătură cu UNATC, mi-a răspuns că fiind un cadru didactic în această instituție, orice afirmație a mea poate afecta «imaginea școlii». Iar în acest punct trebuie să recunosc că sunt de acord cu domnia sa", a scris lectorul universitar, pe un site de socializare.

În urma scandalului de amploare din cadrul facultăţii, profesorul universitar Florin Zamfirescu i-a scris tânărului Andrei Rus un mesaj extrem de dur. "Citesc postarea ta si nu-mi vine sa cred! Vasăzică despre orientare sexuală este vorba? Eu discutam despre ce discuta orice profesor universitar, adică problemele reale ale Facultății de film - meditații, admitere, acte întocmite superficial, cheltuieli ilegale, posibile furturi, deontologie profesională și in general tot ce poate deregla bunul mers al învățământului artistic, iar tu vorbeai de fapt despre libertatea de a face sex cu orice partener dorești? După cum arați, bine făcut si inteligent, admis fără nici o problemă la UNATC, nu mi-am închipuit să ai asemenea complexe! [...] Fiți homosexuali fără rușine, spui tu. Sesizez că de fapt te revolți contra «rușinii». Dacă îți e rușine e problema ta, nu a noastră. Țipi când nimeni nu te lovește! Ești în stare să arunci gunoi pe o breaslă care te-a primit în sânul ei, vrei sa-i transformi pe toți după chipul și asemănarea ta? Dacă de fapt îți este rușine, luptă cu rușinea ta, vezi de unde vine și depășește-o!", a scris celebrul actor, ca replică a mesajului profesorului universitar.

Citeşte şi: Vestea care zdruncină lumea teatrului! Florin Zamfirescu: Sunt şocat

loading...

Ştirile orei

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
29 mai, 21:56
stefan
Va puteti depasi frica de esec, mergand cu incredere actionand ca si cum ar fi imposibil sa esuati. Cautam urgent colaboratori part-time care vor sa castige bani in timpul liber intr-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract cu comision, Pentru mai multe detalii, trimiteti mesajul ''PROIECT'' la adresa de email: [email protected]
28 mai, 11:20
delgado
Salveaza venitul familiei
Poti sa lucrezi de acasa, part-time, cat iti permite timpul si daca te caracterizeaza ambitia e posibil sa nu mai ai nevoie de alt loc de munca. Ai nevoie doar de un calculator, internet, rabdare, perseverenta si seriozitate. Ti se pare mult? Parcurgi gratuit un curs de cateva zile prin email si apoi hotarasti daca vrei sa continui sau nu. Cere informatii cu text “detalii” la adresa: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ