Actorul Mircea Albulescu, internat de urgenţă la un spital din Timişoara

| 25 noi, 2014

 

Actorul Mircea Albulescu a fost internat, in noaptea de luni spre marti, la Institutul de Boli Cardiovasculare din Timisoara, el acuzand dureri in zona pieptului.

 

Mircea Albulescu a ajuns în Unitatea de Primire Urgențe a Spitalului Județean din Timișoara în jurul orei 6, marți dimineață. El a mers singur la spital, cu un taxi, și le-a cerut ajutor medicilor. Le-a povestit că se simte rău și a acuzat dureri în piept. Cei de la UPU l-au preluat imediat și l-au diagnosticat cu sindrom coronarian acut.

Actorul a ajuns în timp util la spital, spun medicii, iar după ce a fost stabilizat a fost transferat la Clinica de Cardiologie, în jurul orei 8 dimineață. Specialiștii de acolo urmează să stabilească cu exactitate diagnosticul, dar și pașii pe care îi vor urma pentru tratarea maestrului, scrie presa locală.

"Mircea Albulescu a ajuns în UPU în această dimineață, era conștient, iar de aici a fost transferat la Institutul de Boli Cardiovasculare”, a declarat Mihai Grecu, șeful Unității de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean Timișoara pentru pressalert.ro. Medicii de la Institutul de Boli Cardiovasculare nu doresc să facă publice informații despre starea îndrăgitului actor.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ