Acuzaţie ŞOC la adresa IOANEI PETRESCU

| 18 iul, 2014

O ipoteaza incendiara despre biografia ministrului de Finante, Ioana Petrescu, a fost publicata de directorul ziarului Bursa in editia de vineri a cotidianului.

Potrivit articolului, Ioana Petrescu ar fi tocmai fiica unui ofiter SIE, actual director al Oficiul Registrului Național al Informațiilor Secrete de Stat (ORNISS). In plus, Marius Petrescu, presupusul tata al actualului ministru de Finante, ar fi fost implicat intr-un mare scandal în anul 2003, atunci cand a obtinut un ajutor de stat in valoare de 85.365 euro, prin Hotărârea nr. 1400 din 04/12/2003 a Guvernului Adrian Năstase, pentru o operatie de aprox. 20.000 de euro in Belgia.

Citeşte şi: CT Popescu, comentariu memorabil despre Ponta şi ministra Harvard

“Apoi mi-am amintit că a circulat zvonul că închisoarea (CIA- n.r.) de la Bucureşti s-ar fi aflat în subsolul sediului ORNISS (Oficiul Registrului Naţional al Informaţiilor Secrete de Stat). Apoi mi-am amintit că pe directorul ORNISS îl cheamă Marius Petrescu. Petrescu?! Iote-te! Apoi mi-am amintit să dau trei telefoane la trei persoane care, fiind profesionişti, evident că nu sunt de încredere şi care, toate trei, de parcă erau vorbite, mi-au confirmat că Marius Petrescu este tatăl Ioanei Petrescu, acelaşi Marius Petrescu care a beneficiat de un ajutor de stat de (îmi amintesc aproximativ) 85.365 euro, prin Hotărârea nr. 1400 din 04/12/2003 (citez din memorie) a Guvernului Adrian Năstase, ca să-şi facă o operaţie de 20 de mii (alegeţi-vă moneda!), la un spital din Belgia (…) Apoi mi-am amintit că presa zicea că Marius Petrescu este ofiţer SIE”, se arata in articolul semnat de Make in Bursa.

Citeşte şi: IOANA PETRESCU, prima REACŢIE după întâlnirea de la Cotroceni

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ