Adevărul despre dispariţia Mitzurei Arghezi. Academia Română intervine în scandalul presupusei răpiri

| 14 sep, 11:33

Academicianul Eugen Simion face lumină în scandalul în care este implicată Mitzura Arghezi, fata cunoscutului poet român. Preşedintele Academiei Române spune că bărbatul care o îngrijeşte pe Mitzura nu este un vânător de moştenire, aşa cum a fost prezentat.

Traian Radu ar fi pregătit, în ultimii ani, împreună cu fiica lui Arghezi, o ediţie a operei integrale a poetului, sub egida Academiei Române. Academia Română intervine în scandalul iscat de nepoata fiicei lui Tudor Argezi, căreia i-ar putea reveni o parte din operele poetului.

Fiica poetului Tudor Arghezi, Mitzura Arghezi, a fost găsită de poliţiştii bucureşteni într-un cămin privat de bătrâni din sectorul 1, după ce o nepoată a anunţat autorităţile că mătuşa sa a dispărut.

Mitzura Arghezi fusese externată dintr-un spital de către un bărbat, Traian Radu, în vârstă de 75 de ani, pe care l-a trecut în testament drept moştenitor.

Academicianul a mărturisit că în zilele următoare mai mulţi reprezentanţi ai Academiei Române vor merge la azilul în care a fost mutată Mitzura Arghezi pentru a se convinge că fiica poetului trăieşte în cele mai bune condiţii.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ