ADEVĂRURI ŞOCANTE ies la iveală. Cum îşi ELIMINA primarul din Iaşi adversarii politici

| 06 mai, 19:18

Un iesean, angajat la cererea primarului, a povestit, astazi,  pentru telem.ro cum seful Politiei Locale, Liviu Hliboceanu, i-a cerut sa-l bata pe deputatul Daniel Oajdea, cunoscut ca unul dintre cei mai mari inamici politici ai lui Gheorghe Nichita.

Respectivul iesean a mai vorbit si despre legaturile de rudenie dintre primar si directorii de la Salubris si de la Politia Locala, dar si despre cum poti sa ajungi sef chiar daca nu te recomanda pentru aceasta functie experienta.

Teroarea instaurata de primarul Gheorghe Nichita in Iasi nu a inceput recent, asa cum se da oficial de inteles. Inca de acum multi ani, edilul si-a subjugat Politia Locala si a folosit-o in scopurile proprii, dar pe bani publici. Un iesean povesteste cum a fost angajat de primarul Gheorghe Nichita, desi, teoretic, acesta nu are nicio atributie in statul de functii al directiilor si societatilor subordonate Primariei. Insa, cum barbatul acum in varsta de 55 de ani este bine facut, probabil edilul s-a gandit ca il va putea folosi pentru a-si anihila adversarii. Asa s-a si intamplat la scurt timp de la angajare.

Omul a ajuns in august 2008 la Nichita prin intermediul fostului prefect Romeo Olteanu, pe atunci viceprimar, pe care-l cunostea de la stadion. Barbatul a fost introdus imediat la primar, ba chiar dus in sala ovala, unde ajung ambasadorii, in conditiile in care alti ieseni asteapta cu anii sa-l intalneasca pe Nichita la audiente.

CITEŞTE ŞI Blonda lui Nichita întoarce foaia: Sunt PROFUND dezamăgită de...

“Prima data m-am dus acolo si mi-a spus ca daca vreau sa lucrez la Politia Locala. Dupa studiile pe care le am eu, mie mi s-a parut ca din Politie trebuie sa faca parte din cei mai buni. Si-am zis ca nu vreau Politie Locala. A zis: dar atunci te angajez ca sef de formatie la Salubris Iasi. Iei legatura imediat cu directorul Apostol si imediat vei fi angajat”, a povestit Gheorghe Aromanesei.

Ceea ce s-a intamplat inainte de Sarbatorile Iasului din anul 2009 demonstreaza ca inca de atunci existau legaturi intre primar, sefii Salubris si cei de la Politia Locala, legaturi care aveau drept scop urmarirea si intimidarea unor persoane.

“Pe data de 13 octombrie, lucram la dspozitul ecologic Tutora, iar acolo, pe la ora 10-10.30 a venit dl director Apostol, dl Apostol fiind director la Salubris si mai fiind cumatrul lui dl Nichita, dl primar Nichita. Dupa care mi-a spus ca o sa plec intr-o misiune. L-a rugat pe inlocuitorul meu sa vina mai repede, sa-mi dea drumul, pentru ca eu trebuie sa plec intr-o misiune, eu nestiind ce fel de misiune. Si mi-a spus: cand o sa ajungi acasa o sa te contacteze ajutorul de sef de la Politia Locala, asta fiind Liviu Hliboceanu. Si-o sa te intalnesti cu el si el o sa-ti explice mai multe”, a mai povestit barbatul.

Omul se astepta sa i se propuna vreo deplasare, insa ce-a auzit de la Liviu Hliboceanu, pe atunci direct adjunct al Politiei Locale, l-a lasat mut de uimire. Cei doi, care se cunoasteau mai demult, de la stadion, s-au intalnit in vecinatatea apartamentului lui Aromanesei.

Liviu Hliboceanu a spus: trebuie sa indeplinesti o misiune. Si l-am intrebat ce fel de misiune, si-a spus ca la ora 17.00, dl Daniel Oajdea tine o conferinta cu oamenii din Alexandru cel Bun si din Dacia la cinematograful din Dacia. Si ca o sa fie si doi politisti de la Politia Locala. Au zis ca astia ma cunosc, si cand incepe dl Oajdea sa vorbeasca sa ma duc, sa-l prind de haine, sa-l injur, sa-l trantesc jos, iar Politia Locala o sa dispara de acolo, n-o sa stea sa se uite cum il iau eu. Ca este un hot, asa sa spun eu. Si ca spune minciuni la oameni”, a declarat pentru telem.ro, Gheorghe Aromanesei.

Barbatul a spus ca nu a facut asa ceva in viata lui si ca nici nu va face si ca nu accepta sa fie “gorilla” primarului. Dupa aceea au inceput probleme la serviciul sau. Aromanesei spune ca nici nu a fost greu sa fie sicanat, mai ales ca sotia lui Hliboceanu era sefa de cadre la Salubris. Barbatul a afirmat ca insusi Liviu Hliboceanu era finul lui Nichita, care era, totodata, cumatru cu directorul Salubris, Ion Apostol.

“Dupa care a inceput sa-mi umble si la salariu, mi l-au micsorat, au inceput sa ma penalizeze. Eu m-am imbolnavit in 2010 de hernie de disc si am fost internat. In 2010, prin august, dupa vreo 7 luni de zile de stat in concediu medical, m- am prezentat la dl Apostol sa-mi dea inapoi locul de munca. Si dl Apostol a spus ca fiindca nu fac fata la dumnealor, la cerintele lor, locul de munca al meu s-a desfiintat”, a conchis ieşeanul.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
06 mai, 22:09
koko
baron de iasi
Acusi fostul primar, asta de la iasi, are niste pitici mari de tot la mansarda. Eu l-as interna la bau-bau, nu l-as inchide.
06 mai, 21:51
Florin Stefan
Oferta
Cea mai accesibila oferta de lucru online! Suntem in continua extindere, cu mari perspective pentru perioada urmatoare! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire online, de la zero! sellectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim toate detaliile dupa ce trimiteti un mesaj cu textul ”Info” la aceasta adresa de email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ