Adina Vălean, contraatac la Norica Nicolai şi Guy Verhofstadt

| 27 iun, 2014

Europarlamentarul liberal Adina Vălean a afirmat vineri că eurodeputatul Norica Nicolai a atacat-o în mod vizibil, arătând că aceasta a clarificat faptul că nu este interesată de PPE.

“Eu cred că faptul că grupul PPE m-a nominalizat, prin vot secret, pentru o poziție de vicepreședinte al PPE este un vot pentru România, de fapt am și pledat pentru ideea că România, pentru prima dată de la accesul în UE, să aibă un vicepreședinte al Parlamentului European. Ar fi o premieră. A fost un demers pe care l-am făcut cu toții, mai puțin doamna Nicolai, nu numai că nu a venit, dar a făcut de la un început clar faptul că nu este interesată de PPE au de orice demers în cadrul acestui grup politic. Toți ceilalți m-au sprijinit, am reușit și sunt, cred, în așteptarea unui vot în plenul PE. Vom continua să facem lobby pentru această poziție importantă pentru România. Dumneavoastră ce credeți? Am fost atacată sau nu? Sigur că am fost atacată, în mod vizibil, este o chestiune personală, văd, a doamnei Nicolai”, a spus Adina Vălean, la Palatul Parlamentului, potrivit Agerpres.

Citeşte şi: Norica Nicolai spală pe jos cu familia Antonescu-Vălean

Europarlamentarul a afirmat și că regretă faptul că liderul ALDE, Guy Verhofstad, a ales că atace PNL.

“Îmi pare rău că domnul Verhofstad, cu care am avut o colaborare bună, a ales să facă acest atac asupra noastră, noi nu am făcut decât să îl sprijinim, domnia sa încearcă, este într-o situație neplăcută, pentru că grupul liberalilor este foarte mic, lucru pe care îl știam dinainte de alegeri (…). Funcția de vicepreședinte al PE nu îmi aduce mașină, niște bani în plus la salariu, nu trebuie să gândim românește apropo de funcțiile astea, pentru că o funcție nu înseamnă ceva în plus pentru mine, Adina Vălean, ci doar un program mai lung de lucru în Parlamentul European, dar pentru România și pentru delegația PNL, chiar și în PPE, să ocupăm o poziție de imagine este un lucru foarte foarte bun, de care România are nevoie. Nu trebuie privit ca un lucru ilegitim, ci cred că ăsta este rolul nostru, la politicenilor, să ne batem pe o poziție importantă”, a spus Vălean.

Citeşte şi: Liderul ALDE strigă TRĂDARE: Crin Antonescu şi Adina Vălean M-AU MINŢIT

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ