Adina Vălean, despre soţul Crin: Are tot ce îi trebuie pentru a fi prezidenţiabilul Dreptei

| 27 iun, 2014

Europarlamentarul liberal Adina Vălean a afirmat vineri, în contextul fuziunii cu PDL, că, oricare ar fi candidatul la alegerile prezidenţiale, acesta ar trebui să fie de la PNL. Vălean a precizat că soţul său, Crin Antonescu, are "ce îi trebuie" ca să fie prezidenţiabilul dreptei.

"Acesta este dezideratul. Ceea ce este important pentru noi este să ne consolidăm în dreapta politică europeană, fuziunea cu PDL este un pas esenţial, ce ne va da mai multă forţă, şi, cred, în ceea ce am văzut în colaborarea de până acum în PPE, care s-a dovedit a fi foarte onestă, că vom putea construi, împreună, şi un candidat la preşedinţie, oricare ar fi el, cred că ar trebui să fie al PNL-ului", a spus Adina Vălean, la Palatul Parlamentului, potrivit Agerpres.

Vălean a arătat că fostul preşedinte al PNL Crin Antonescu 'are ceea ce îi trebuie' să fie prezidenţiabilul dreptei, dar că noua formaţiune va hotărî în acest caz.

"Are ce îi trebuie, sunt convinsă, dacă are şanse, rămâne să vedem dacă partidul, colegii, noua formaţiune care se va crea va hotărî într-un fel sau un celălalt, orice aş spune eu ar fi interpretabil şi aş prefera să mă abţin", a adăugat Vălean.

Europarlamentarul PNL a mai arătat că 'Tăriceanu nu e la dreapta, ci de stânga, cu socialiştii', şi că este dreptul acestuia să facă o nouă construcţie politică de dreapta.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ