Administrația Prezidențială pune la dispoziția Teatrului Nottara sala de spectacole de la Cotroceni pentru o reprezentație

| 25 noi, 18:46

O delegație a Administrației Prezidențiale, condusă de consilierul prezidențial Sergiu Nistor, a avut miercuri o întâlnire cu reprezentanți ai Teatrului Nottara în urma căreia s-a convenit ca instituția culturală să poată susține o reprezentație, anul acesta, în sala de spectacole de la Palatul Cotroceni, transmite Agerpres.

"În urma discuțiilor, s-a convenit ca Administrația Prezidențială să pună la dispoziția Teatrului Nottara Sala de spectacole a Palatului Cotroceni pentru a susține o reprezentație", se arată într-un comunicat al Administrației Prezidențiale, precizându-se că numele spectacolului, data și ora urmează să fie comunicate ulterior.

Dialogul dintre reprezentanții Administrației Prezidențiale și cei ai Teatrului Nottara a avut loc pe fondul suspendării, pe termen nedefinit, a tuturor spectacolelor și evenimentelor programate în sălile situate în clădirea de pe Bd. Magheru, nr. 20, sector 1, București.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
25 noi, 19:36
Calin
Program rapid cu castiguri la domiciliu!
Cum poți să faci bani! Sursa banilor e chiar lângă tine: un curs GRATUIT, online, pas cu pas, cu cele mai simple și mai clare explicații! Înveți imediat cum poți să faci bani! Trebuie doar să urmezi acest curs de excepție și înveți garantat, GRATUIT, cum poți să faci bani! Când vrei cu seriozitate și tu acest curs online, trimite textul “INFO” la adresa de email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ