Administraţia prezidenţială RĂSPUNDE acuzaţiilor privind decorarea unui medic care a luat mită

| 26 mai, 11:39

Preşedintele Klaus Iohannis a semnat luni, 25 mai, mai multe decrete de decorare. Printre cei decoraţi se află şi mediul Florin Rusu, care a fost reţinut în 2013 pentru luare de mită, iar în prezent este cercetat în stare de libertate. Administraţia Prezidenţială susţine că decorarea s-a făcut la propunerea managerului spitalului "Grigore Alexandrescu".

"Ca urmare a informațiilor publicate în mass-media referitoare la decorarea domnului doctor Florin Dumitru Cătălin Rusu, şef Secţie Clinică Anestezie şi Terapie Intensivă de la Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii „Grigore Alexandrescu” din Bucureşti, Departamentul Comunicare Publică face următoarea precizare:

Spitalul „Grigore Alexandrescu” a fost premiat de curând la Londra drept cel mai bun spital regional, iar managerul spitalului, acad. prof. dr. Dan Mircea Enescu, a primit distincţia de manager al anului din partea Europe Bussiness Assembly din Marea Britanie. În acest context, Administrația Prezidențială a propus acordarea unei decoraţii domnului Dan Mircea Enescu. Domnia sa a considerat că realizările spitalului sunt, însă, rodul muncii de echipă şi a propus spre decorare mai multe cadre medicale, printre care şi domnul doctor Florin Dumitru Cătălin Rusu", se arată într-un comunicat al Administraţiei Prezidenţiale.

CITEŞTE ŞI Gafă COLOSALĂ la Cotroceni! Klaus Iohannis L-A DECORAT deşi este urmărit penal pentru luare de mită

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ