ADRIAN MUTU, mesaj către Sandra Bachici: „Sunt greu de ţinut în frâu. Am greşit...”

| 28 aug, 18:36

Adrian Mutu are de câteva luni o relaţie cu Sandra Bachici, o fostă Miss România.

Adrian Mutu nu rateaza nici un moment sa ii faca declaratii de iubire in public.

"Sunt egoist, nerabdator si un pic arogant. Gresesc. Imi pierd uneori controlul si uneori greu de tinut in frau. Insa daca rezisti sa-mi suporti cele mai proaste toane, atunci sa fii sigur ca meriti ce-i mai bun din mine. Te iubesc, Sandra Bachici!", a scris Adrian Mutu pe Instagram, citat de Cancan.ro.

In replica, Sandra Bachici i-a si raspuns: "Te iubesc mai mult decat ti-ai putea imagina vreodata! Nu as schimba lucruri, iubitule! Ador fiecare imperfectiune a ta... imperfectiunea e frumusete".

Cei doi au de gand sa isi puna pirostriile, dupa cum a marturisit o sursa din anturajul fotbalistului. "Atractia fizica dintre ei este foarte mare, Adrian este hipnotizat de ea. Ii place sa se afiseze peste tot cu logodnica lui. Stie ca este privit, invidiat, iar ea admirata. Exista o chimie puternica, o nebunie. Mutu se simte ca la 25 de ani, are senzatia ca traieste prima dragoste. La randul ei, Sandra ii da senzatia ca este dependenta de el, iar asta il zapaceste".

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ