Adrian Năstase, despre autodeconspirarea lui Turcescu: O chestiune destul de ciudată

| 23 sep, 2014

Fostul premier, Adrian Năstase, a declarat marţi că autodeconspirarea lui Robert Turcescu reprezintă "o chestiune destul de ciudată".

"Nu-mi dau seama foarte bine, e o chestiune destul de ciudată. Îmi pare rău că am văzut o transformare şi reacţia lui arată un consum interior deosebit. S-a întâmplat un lucru atât de dramatic astfel încât să merite un astfel de moment de autoflagelare?", a spus Năstase, la finalul lansării volumului "Cele două Românii", întrebat ce părere are despre autodeconspirarea jurnalistului Robert Turcescu ca fiind ofiţer acoperit.

Fostul premier nu a dorit să facă alte comentarii, precizând că nu vrea să intre în zona conspiraţionismului.

Citeşte şi: OFICIAL! Jurnalista care i-a luat locul lui Turcescu la B1

Jurnalistul Robert Turcescu a recunoscut că a fost locotenent-colonel sub acoperire, potrivit unui articol publicat duminică pe blogul său, unde a prezentat şi mai multe documente.

Ulterior, în cadrul unei emisiuni la B1 TV, Turcescu a spus că acele documente sunt reale şi au fost postate de el.

Turcescu a susţinut că nu a fost şantajat, nu a fost supus niciunei presiuni, ci a făcut aceste dezvăluiri pentru că acum "a vrut Dumnezeu" şi că, în contextul "ofiţerului acoperit la prezidenţiale" despre care a vorbit preşedintele Traian Băsescu, el "nu putea să se mai ascundă".

Citeşte şi: CTP: Robert Turcescu mi-a amintit de cerșetorii din intersecții. Eu l-aş uita din secunda asta

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ