Adrian Năstase, discuție cu Vladimir Putin. 10 ani de când Năstase și-a încheiat mandatul de premier

| 28 iul, 2014

Adrian Năstase şi-a amintit că au trecut 10 ani de când şi-a încheiat mandatul de premier al României şi astfel povestește pe blogul său ce făcea în urmă cu un deceniu. Aşadar, fostul prim-ministru reaminteşte de întrunirile lui cu Vladimir Putin, George Bush şi alţi oficiali însemnaţi.

"Se implinesc, in curand, zece ani de cand s-a incheiat mandatul meu de prim-ministru. Din cand in cand, privesc in urma pentru a-mi reaminti cu ce ma ocupam in urma cu un deceniu.

Iata, spre exemple, in a doua parte a lunii iulie a anului 2004, am efectuat o vizita de lucru in SUA (19-21 iulie) – unde m-am intalnit cu presedintele George Bush si cu alti oficiali americani – si, tot in luna iulie, am efectuat o vizita oficiala in Rusia (in 27 iulie) – unde am avut o intalnire cu presedintele Vladimir Putin. Mentionez faptul ca, dupa semnarea si ratificareaTratatului de baza cu Rusia, in 2003 exporturile romanesti in Rusia s-au dublat in 2004 si au crescut de patru ori in 2005. In aceeasi luna (in 28 iulie 2005), am participat, in Austria, la reuniunea sefilor de guvern din Europa de Sud-Est si atunci – in iulie 2004 – eram tot in pre-campanie pentru prezidentiale (si pentru parlamentare) dar am considerat ca prioritara trebuie sa fie consolidarea obiectivelor fundamentale asumate de guvern, dar si de partidele politice – integrarea in NATO, aderarea la UE si consolodarea relatiilor cu vecinii Romaniei.", a scris Adrian Năstase pe blog.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ