Adrian Papahagi: Udrea ştia ce făcuse şi ştia că DNA ştie

| 29 ian, 12:59

Adrian Papahagi, fost membru al Partidului Mişcarea Populară, a afirmat că  Elena Udrea simţea că va fi chemată la DNA, „fiindcă ştia prea bine care era sursa puterii şi averii ei”.

Citeşte şi: ELENA UDREA, ridicată de pe stradă şi dusă cu mandat la DNA. De ce este acuzată

„De ce l-a mai dat deoparte pe Tomac pentru a prelua PMP? De ce a determinat retragerea fondatorilor FMP-PMP, cu prețul delegitimării acestui partid (care rămâne delegitimat de lașitate și servilism oricât ar încerca să se reinventeze)? De ce l-a pus de formă pe Diaconescu să candideze la prezidențiale și apoi l-a înlocuit?

Simplu. Rolul ei era să îl ajute pe Victor Ponta să câștige președinția, în schimbul imunității. Schema nu a ieșit. Ghinion.”, a scris Papahagi pe pagina sa de Facebook.

Citeşte şi: Kovesi, prima declaraţie despre audierea Elenei Udrea

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
29 ian, 15:13
liviuioan
--LIMBRICII--
Si tu stiai--ca ea stia--si muscai vartos din marul otravit si tu si alti--PUPINCURISTI . Totul pana la CIOLAN, cand au intervenit--SUPARARILE . Daca CRISTI PREDA a putut--voi de ce nu ? CIOCU MIC--LINGAILOR !

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ