Adrian Sârbu scapă de arest! Judecătorii l-au trimis în arest la domiciliu

| 20 mai, 08:56

Adrian Sârbu este la un pas să iasă din arestul Poliţiei Capitalei. Omul de afaceri a primit arest la domiciliu în dosarul Mediafax, în care este acuzat de evaziune fiscală. Decizia a fost luată de magistraţii Curţii de Apel, dar hotârărea nu este definitivă.

Adrian Sârbu este acuzat şi de instigare la delapidare şi spălare de bani. Afaceristul a fost arestat în februarie. Anchetatorii îl acuză că a păgubit statul cu un milion şi jumătate de euro.

Adrian Sârbu a mers la ultimele audieri de la DIICOT îmbrăcat în pantaloni scurţi şi ţinând în mână o sacoşă de rafie. El arăta vizibil afectat de perioada de detenţie.

Citește și:  ADRIAN SÂRBU, lovitura FATALĂ din partea DIICOT


Sârbu este în arest preventiv și are sechestru asigurator pe toată averea, fiind cercetat în două dosare penale.

În plus, procurorii Parchetului General au făcut noi percheziţii în Bucureşti şi Ilfov la societăţi comerciale despre care se crede că eliberau facturi fără acoperire pentru Sârbu.


Tag-uri: Adrian Sârbu
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ