Adrian Sârbu, vizat într-un dosar pentru evaziune fiscală şi spălare de bani

| 04 sep, 2014

Fostul şef al trustului Media Pro, Adrian Sârbu, este vizat de un dosar penal pentru evaziune fiscală şi spălare de bani. Potrivit stiripesurse.ro, Parchetul General verifică implicarea lui Sârbu într-un dosar în care este începută urmărirea penală in rem.

ANAF face, de asemenea, verificări în legătură cu banii care ar fi fost spălaţi prin filmele lui Adrian Sârbu. Prejudiciul nu este stabilit deocamdată cu exactitate, dar aceleaşi surse susţin că ar fi vorba de aproximativ 26 de milioane de euro.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
04 sep, 2014
Stefan
Castiga banii tai !
Cele mai sigure locuri de munca! Oferta extrem de serioasa! Asiguram din start contract legal! Deja s-au facut primele plati! Multi oameni s-au convins, e randul dumneavoastra acum! NU este MLM! NU este joc piramidal! Castigurile sunt garantate! Cautam operatori online care vor sa castige cel putin 300 de dolari lunar, cu o munca usoara de 3 ore pe zi! Pentru a va oferi detalii, trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ