Adrian Sobaru a fost reţinut

| 24 sep, 2014

Poliţia Capitalei informează că Adrian Sobaru, care a lovit cu intenţie una dintre barierele de acces spre sediul Guvernului, miercuri, a fost audiat de poliţişti pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, la finalizare fiind emisă ordonanţă de reţinere pentru comiterea infracţiunilor de distrugere şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

''În cursul acestei zile, la sediul Secţiei 1 Poliţie a fost condus, de către un echipaj de jandarmi, un bărbat care, aflat la volanul unui autoturism, a lovit cu intenţie una dintre barierele de acces spre sediul Guvernului României. Menţionăm faptul că, acesta nu prezenta leziuni, deţine permis de conducere valabil, iar autoturismul este proprietate personală. Bărbatul a fost audiat de poliţişti pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, la finalizare fiind emisă ordonanţă de reţinere pentru comiterea infracţiunilor de distrugere şi tulburarea ordinii şi liniştii publice. Acesta va fi prezentat unui procuror pentru dispunerea măsurilor corespunzătoare în cauză'', precizează un comunicat al Poliţiei.

Adrian Sobaru, devenit cunoscut după ce s-a aruncat de la balconul sălii de plen a Parlamentului într-o tentativă de sinucidere în semn de protest, a intrat miercuri cu maşina în gardul de la Palatul Victoria.

Citeşte şi: Adrian Sobaru, care s-a aruncat de la balconului Parlamentului, a intrat cu mașina în gardul Guvernului

Tag-uri: Adrian Sobaru, Guvern
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ