Adriana Bahmuțeanu a cedat în războiul cu Silviu Prigoană: Vedeta TV a renunțat la custodia copiilor

| 12 ian, 10:07

Adriana Bahmuțeanu a cedat în fața fostului ei soț, omul de afaceri Silviu Prigoană, cu care se lupta pentru custodia celor doi băieți pe care îi are cu Silviu Prigoană.

După ce a decis să renunțe la proces, vedeta de televiziune i-a transmis un mesaj celui care i-a fost partener de viață și de care s-a separat cu mare scandal.

"Dragii mei, am renuntat de buna voie si nesilita de nimeni la procesul pentru custodia copiilor pe care il aveam cu domnul Prigoana. Asa cum am anuntat public inca de la inceputul acestui an,imi doresc din suflet ca acest scandal sa se termine si sa ne vedem,fiecare, de vietile noastre. Domnul Silviu Prigoana ramane oricum tatal copiilor nostri.

Citește și:  Silviu Prigoană, scandal cu Adriana Bahmuţeanu. Regretă că a cunoscut-o pe fosta soţie

Mi se pare penibil pentru doi adulti care au impartit ani de zile si bune si rele sa se judece la nesfarsit prin tribunale....e trist!!!! De aceea,conform proverbului "cel mai destept cedeaza" astazi am cedat eu. Si va anunt pe aceasta cale ca,din punctul meu de vedere, nici nu imi mai doresc pe viitor procese cu fostul meu sot.

Caruia ii doresc tot binele din lume,il rog inca o data sa ma ierte daca i-am gresit cu ceva pentru ca eu l-am iertat de mult.... il rog doar atat:sa isi iubeasca copiii si sa ii creasca frumos. Sa devina adulti de succes si sa stie ca tati ii iubeste. Cat despre mine....sa auzim numai de bine!!! Viata mea merge inainte senina si luminoasa,plina de iubire!!! Ceea ce va doresc si voua!!!", a scris Adriana Bahmuțeanu pe pagina sa de Facebook.

Adriana Bahmuțeanu a fost căsătorită, de mai multe ori, cu omul de afaceri Silviu Prigoană, împreună cu care are doi băieți: Eduard și Maximus. De-a lungul anilor, cei doi foști soți au fost implicați în numeroase scandaluri de familie, apărând la diverse emisiuni de televiziune unde și-au spălat rufele în public.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

7 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
14 ian, 16:09
gabriel george
anunt
Proiect de muncă la domiciliu. Câștiguri de 100-285 euro lunar. Căutăm colaboratori care doresc să câștige între 100 și 285 euro lunar în regim part/full-time, la alegere. Proiectul este recent și vizează în final intrarea pe piața internațională de e-book. Cei interesați pot domicilia în orice localitate, munca exclusiv prin internet.Activitatea este relativ ușoară, dar presupune o instruire inițială (12 lecții gratuite). Nu se cer cheltuieli de colaborare. Oferim și cerem seriozitate maximă, voință, perseverență, acceptarea noutăților, modificarea stilului de muncă obișnuit. Pentru informații suplimentare, detalii și introducere în proiect contactați [email protected]
13 ian, 12:48
mio
ok
Ai spus ce ai dorit GATA uimeste-ne si termina odata !!!multumim de intelegere........
12 ian, 16:40
nae
JOB
OFERTA DE LUCRU LA DOMICILIU adresata persoanelor serioase care vor sa faca parte dintr-o echipa dinamica, care au ambitia si vointa de a-si construi un viitor mai bun!
Pentru mai multe informati trimiteti un email cu textul INFO la adresa de email: [email protected]
NU se solicita experienta!
CERINTE: Varsta minima 18 ani, cunostinte minime de operare pe internet, de lucru cu fisiere word si pdf, utilizare e-mail si multa seriozitate.
BENEFICII:"Contract legal *Instruire online gratuita *Program flexibil *Sistem de plata garantat.
12 ian, 15:50
struta dionisie
Castiga bani pe internet!
Un calculator conectat la internet, TIMP LIBER 1-3 ore zilnic, ambitia, seriozitatea si rabdarea sunt principalele conditii pentru oameni CU VISE SI DORINTE PUTERNICE de a obtine castiguri financiare
suplimentare. Urmati un curs GRATUIT trimis prin email, la finalul caruia NUMAI DACA DORITI, deveniti dezvoltatorii unei afaceri inclusiv pe Piata Americana de carti elecronice (E-Book ). Pentru detalii trimiteti mesajul “VREAU SA MA CONVING” la adresa de
[email protected]
12 ian, 15:20
Delia
Proiect Nou
Cea mai cautata oferta de lucru! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! sellectam urgent colaboratori pentru publicare anunturi pe piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: [email protected]
13 ian, 14:15
CRISTINA FERARU
info
info

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ