ADRIEAN VIDEANU, aflat sub control judiciar, s-a prezentat la Poliţie

| 17 feb, 08:40

Adriean Videanu, aflat sub control judiciar, a fost la Secţia 12 Poliţie în această dimineaţă.

Adriean Videanu a fost, marţi dimineaţă, la Secţia 12 Poliţie, unde trebuie să se prezinte de două ori pe săptămână, potrivit obligaţiilor stabilite în cadrul măsurii controlului judiciar, dispusă în cazul său în dosarul disjuns din cel al despăgubirii ilegale de la ANRP.

Fostul ministru al Economiei Adriean Videanu a ajuns la Secţia 12 Poliţie mai devreme decât ora stabilită cu poliţiştii supraveghetori. Conform programului stabilit în cadrul măsurii controlului judiciar, Videanu trebuie să se prezinte la Secţia 12 Poliţie în zilele de marţi şi joi, la ora 09.00. Videanu a fost eliberat din arest pe 6 februarie, după ce instanţa supremă a dispus cercetarea fostului ministru sub control judiciar, în dosarul disjuns din cel al despăgubirii ilegale de la ANRP, în care este acuzat de complicitate la abuz în serviciu. Fostul ministru al Economiei a stat în arest preventiv din 31 ianuarie pana in 6 februarie.

În acelaşi dosar sunt arestaţi preventiv fosta şefă a DIICOT Alina Bica, consilierul acesteia Florentin Mihăilescu, Dorin şi Alin Cocoş.

Citeşte şi: Adriean Videanu, audiat la DIICOT

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

0 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ