Adriean Videanu, audiat la DNA în calitate de martor, în dosarul Elenei Udrea

| 04 noi, 16:26

Videanu DNA. Fostul ministru al Economiei Adriean Videanu a mers miercuri la sediul Direcției Naționale Anticorupție pentru a fi audiat în dosarul în care Elena Udrea a fost plasată sub control judiciar pe cauțiune.

Videanu a dat declarații în calitate de martor în fața procurorilor anticorupție. Tot miercuri s-a prezentat la sediul DNA și fostul ministru al Transporturilor, Anca Boagiu, care a fost audiată în același dosar. 

De asemenea, la audieri au fost chemați marți, tot în calitate de martori, copreședintele PNL, Vasile Blaga, și deputatul liberal Ioan Oltean. 

În acest nou dosar, Elena Udrea este acuzată de luare de mită în formă continuată, trafic de influență în formă continuată, instigare la abuz în serviciu cu obținere de foloase necuvenite pentru sine, efectuare de operațiuni financiare incompatibile cu funcția ori încheierea de tranzacții financiare utilizând informațiile în virtutea funcției, spălare de bani în formă continuată, fals în declarații de avere în formă continuată (cu referire la declarațiile de avere din perioada 2009 — 2012).

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ