Adriean Videanu şi ceilalţi inculpaţi din dosarul Bica 2 vor în libertate

| 06 mar, 09:24

Vineri dimineaţa, puţin după ora 8, fostul ministru al Energiei Adrian Videanu a ajuns la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

Magistraţii judecă azi contestaţiile la verificarea măsurilor preventive din dosar, după ce pe 27 februarie au decis menţinerea acestor măsuri, potrivit ştiripesurse.ro.

În dosar sunt trimiţi în judecată Alina Bica, Dorin Cocoş, Alin Cocoş, Ionuţ Mihăilescu (în stare de arest preventiv) şi Adriean Videanu, sub control judiciar.

Alina Bica, la data faptelor secretar de stat și reprezentant al Ministerului Justiției în cadrul Comisiei Centrale pentru Stabilirea Despăgubirilor din cadrul Agenției Naționale pentru Restituirea Proprietăților (A.N.R.P.), ulterior procuror șef al D.I.I.C.O.T, a fost trimisă în judecată pentru săvârșirea infracțiunilor de luare de mită (2 fapte), abuz în serviciu dacă funcționarul a obținut pentru sine sau pentru altul un folos necuvenit (2 fapte) și favorizarea făptuitorului (2 fapte).

Dorin Cocoş, om de afaceri, este trimis în judecată pentru comiterea infracțiunilor de trafic de influență (două fapte) și dare de mită.

Alin Cocoş, fiul lui Dorin Cocoş, este judecat pentru comiterea infracțiunilor de complicitate la trafic de influență și complicitate la dare de mită.

Citeşte şi: Răsturnare SPECTACULOASĂ în Dosarul Microsoft: Mărturia care schimbă tot

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ