Afirmaţie INCENDIARĂ: „Elena Udrea s-a băgat singură la puşcărie”

| 12 feb, 08:50

Elena Udrea „s-a băgat singură în puşcărie”, susţine Sorina Matei, într-o postare pe Facebook. Jurnalista B1 TV a fost acuzată de Elena Udrea că ar acţiona la ordinele lui Florian Coldea, directorul interimar al SRI, ulterior Sorina Matei intrând în concediu.

Citeşte şi: ELENA UDREA, mesaj din spatele gratiilor: Însuşi aerul pe care îl respiram era rezultatul corupţiei

La scurt timp după ce Elena Udrea a fost arestată preventiv, Sorina Matei a transmis următorul mesaj.

2 arestări dispuse de Curtea Supremă transpuse într-un singur mandat, o singură măsură preventivă.

Prima arestare a fost dată de judecători pe trafic de influență/ speța Dinu Pescariu.

A doua arestare a fost dată de judecători pentru că Elena Udrea a încălcat prin ce a spus în interviuri/ mesajele către Cocoș/ controlul judiciar. Adică s-a băgat singură în pușcărie.

Admite în parte propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie - Direcţia Naţională Anticorupţie. În temeiul art. 204 C.p.p. rap. la art.226 C.p.p. şi art. 223 al. 2 C.p.p. Dispune arestarea preventivă a inculpatei Udrea Elena Gabriela, domiciliată în Mun. Bucureşti, Bd., nr , bl., sc., et., ap., sector , cu reşedinţa în pentru o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 11 februarie 2015 şi până la 12 martie 2015 inclusiv, pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de influenţă prev. de art. 291 al. 1 C.p. rap. la art. 7 din Legea nr. 78/2000 (faptă în legătură cu denunţul formulat de Pescariu Dinu Mihail).

În temeiul art. 242 al. 3 C.p.p. rap. la art. 223 al. 1 lit. b şi al. 2 C.p.p., admite cererea formulată de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie - Direcţia Naţională Anticorupţie şi dispune înlocuirea măsurii controlului judiciar luat faţă de inculpata Udrea Elena Gabriela la data de 29 ianuarie 2015, cu măsura arestării preventive pe o durată de 30 de zile, începând cu data de 11 februarie 2015 şi până la 12 martie 2015 inclusiv, pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de influenţă prev. de art. 291 al. 1 C.p. rap. la art. 7 din Legea nr. 78/2000 (faptă în legătură cu derularea acordului cadru de licenţiere Microsoft din anul 2009).

Dispune ca inculpata să execute o singură măsură preventivă şi, în temeiul art. 230 C.p.p. dispune emiterea de îndată a unui singur mandat de arestare preventivă pe numele inculpatei Udrea Elena Gabriela, pentru infracţiunile menţionate mai sus.

Face aplicaţia în mod corespunzător a disp. art. 228 C.p.p. Cheltuielile judiciare rămân în sarcina statului suma de 30 lei reprezentând onorariul parţial al apărătorului din oficiu urmând a fi plătită din fondurile Ministerului Justiţiei.

Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la comunicare pentru inculpată şi procuror.”

Citeşte şi: Elena Udrea a fost ARESTATĂ preventiv pentru 30 de zile! A îngropat-o un DENUNŢ

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
12 feb, 19:03
Dan
Bani on-line
Noutate absoluta, oferta de lucru la domiciliu, doar acum! Oferta este acum un fenomen, pentru ca tot mai multi oameni s-au convins de seriozitatea noastra! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! sellectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala, conditia minimala : calculator conectat la internet , cunostiinte minime de operare pe internet . Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ