Aglomeraţie pe DN1. Se circulă bară la bară pe sensul de mers către Bucureşti

| 01 iun, 16:29

Traficul rutier pe DN1 în zona Valea Prahovei este îngreunat pe sensul de mers către București, de la ieșirea din Predeal până la intrarea în Bușteni, viteza medie fiind de aproximativ 20-30 km/h.

"Pentru a evita aglomerația, conducătorii auto care pornesc din Brașov către București pot alege ruta alternativă DN1A Săcele — Cheia — Ploiești, iar cei care pleacă din zona Bran-Moieciu pot folosi traseul DN73 Brașov — Valea Mare-Pravăț, DN72A Valea Mare-Pravăț — Târgoviște, DN71 Târgoviște — Bâldana, DN7 Bâldana — București", informează un comunicat al Centrului Infotrafic din cadrul Inspectoratul General al Poliției Române remis luni.

De asemenea, Poliția recomandă și ruta DN73 Brașov — Pitești, A1 Pitești — București, cu mențiunea că segmentul Câmpulung — Pitești (DN73) este în lucru.

"Și pe alte drumuri naționale principale traficul rutier s-a intensificat, dar nu sunt probleme în ceea ce privește fluența circulației. Le recomandăm conducătorilor auto să păstreze în mers o distanță corespunzătoare între autovehicule și să nu se angajeze în depășiri riscante", se arată în comunicat.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ