Ai curaj să-ți afli destinul? Vezi care este cifra care îți guvernează viața

| 15 sep, 18:15

Numerologia este studiul numerelor care determina si reflecta caracteristicile, talentele, motivatiile si drumul in viata. Practic, exista un numar caracteristic pentru fiecare dintre noi care ar trebui sa ne guverneze viața.

De exemplu, daca te numesti ION GHEORGHE, calculezi: ION -> 9+6+5 = 15+5= 20= 2+0 = 2 ; GHEORGHE -> 7+8+5+6+9+7+8+5 = 15+11+16+13= 26+29=55 = 5+5 = 10 = 1+0 = 1 -> 2 (de la ION) + 1 (de la Gheroghe) = 2. Asadar, cifra destinului e 3!

Calculează-ți și tu numele și află lucruri despre destinul tău:CIFRA 1

Ai o personalitate puternică și abilități fenomenale de lider. Ești născut să îi conduci pe ceilalți, așa că faci acest lucru cu toți cei din jurul tău.

CIFRA 2

Ești foarte descurcăreț, așa că găsești soluții pentru orice. Îți place să lucrezi în echipă și să fii înconjurat de oameni.

CIFRA 3

Ai o fire extrem de creativă și îți place să te distrezi. Ești cel care îi face pe ceilalți să râdă și dai dovadă de o imaginație fantastică, notează observator.tv.

CIFRA 4

Ești o persoană cu picioarele pe pământ. Îți place să construiești, atât obiecte fizice, cât și relații frumoase cu cei din jur.

CIFRA 5

Îți plac schimbările și vrei să profiți de orice oportunitate. Urăști monotonia, așa că îți place să cunoști oameni noi.

CIFRA 6

Poți fi implicat în campanii de ajutorare, căci iubești să fii alături de oameni. Te reprezintă solidaritatea.

CIFRA 7

Îți place să acumulezi cunoștințe și să le transmiți celorlalți. Îți face plăcere să citești informații despre știintele oculte.

CIFRA 8

Ești foarte determinat să obții ceea ce îți dorești și nu te dai în lături de la a munci pentru succesul tău. Ești un sprijin pentru cei din jur.

CIFRA 9

Ești boem, îți plac lucrurile frumoase, romantismul, muzica și arta, pentru că esti receptiv la tot ce te înconjoară.

Tag-uri: destin, numerologie
loading...

Ştirile orei

0 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ