Ai insomnie? Iată 6 greşeli care te pot ţine treaz toată noaptea

| 28 mar, 2014

Decat sa stai ore intregi numarand oite si incercand sa adormi, preia controlul somnului tau invatand care sunt greselile de evitat pentru a scapa de insomnie si a te odihni cum trebuie. Sunt multe lucruri despre care crezi ca te ajuta, dar de fapt ele lucreaza impotriva ta si mai rau de obosesc. Iata cateva sfaturi pe care ar trebui sa le urmati ca sa nu fiti afectati de insomnie.

 

Nu lua pastile impotriva insomniei inainte sa incerci o metoda naturala.Somnul este ceva care ar trebui sa vina in mod natural si nu indus de chimicale. Somniferele au efecte adverse negative ce includ dependenta psihica si fizica, somnolenta in timpul zilei, etc. Si cand te opresti din administrarea acestor sedative, vei avea insomnie cateva zile bune, ceea ce te va face sa te apuci din nou de luat pastile. Studiile arata ca terapia este o solutie mai buna, care nu va avea aceste efecte secundare neplacute.

Nu te baga mai devreme in pat cu speranta ca pana la urma vei adormi la ora dorita. Iti vei prelungi insomnia Este gresit, deoarece cu cat mai mult timp petreci in pat seara de seara fara sa dormi, cu atat mai mult il vei asocia cu starea de alerta si nu cu cea de relaxare si odihna. Iti vei obisnui gresit corpul sa creada ca trebuie sa fie treaz cat sta in pat. Este foarte important sa te bagi in pat numai cand iti este somn. Petrecand mai putin timp in pat, nu vei mai fi frustrat ca nu poti sa adormi si vei asocia patul cu sentimente mai pozitive.


Citeste continuarea aici.

 

Tag-uri: insomnie, somn
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ