ALARMĂ ABSOLUTĂ: 15 poliţişti au fost ucişi într-o ambuscadă

| 07 apr, 22:26

Cincisprezece poliţişti din statul Jalisco, în vestul Mexicului, au fost ucişi, iar alţi cinci răniţi într-o ambuscadă organizată de un comando de indivizi înarmaţi contra unui convoi al poliţiei, au anunţat marţi autorităţile locale, citate de AFP, potrivit Agerpres.

Atacul a avut loc luni, pe o şosea spre Guadalajara - al doilea oraş ca mărime din Mexic -, în apropierea localităţii Soyotan, a afirmat în faţa presei responsabilul serviciilor de securitate din Jalisco, Francisco Alejandro Solorio. El a precizat că cei cinci răniţi se află în "stare stabilă".

"Cincisprezece dintre colegii noştri şi-au pierdut viaţa. De asemenea, cinci au fost răniţi în acest regretabil atac, dar toţi sunt în stare stabilă", a declarat el.

Citeste si: METODĂ GARANTATĂ de a face bani: şase persoane au strâns în trei luni peste 370.000 de lei

Potrivit autorităţilor, este vorba de o răzbunare a unui grup criminal după arestarea câtorva suspecţi în cazul unei agresiuni ratate contra lui Francisco Alejandro Solorio.

"Aceste atacuri sunt o reacţie a crimei organizate după atacul împotriva mea", a menţionat Solorio la finalul unei reuniuni desfăşurate la Guadalajara cu autorităţile militare şi poliţia federală.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ