Alarma de la metrou privind coletul suspect a fost falsă. Stația Berceni de pe Magistrala II a fost redeschisă

| 28 feb, 10:23

Stația Berceni de pe Magistrala II de metrou Berceni - Pipera a fost redeschisă în jurul orei 10:00 în condițiile în care alarma privind coletul suspect a fost falsă, anunță Metrorex.

"În urma verificărilor efectuate de echipele de intervenție care acționează conform procedurilor în astfel de cazuri, alarma pentru coletul suspect s-a dovedit a fi falsă. La ora 10:00, circulația a fost reluată, iar stația Berceni a fost redeschisă", precizează Metrorex.

Marți, în jurul orei 08:44, mecanicul unui tren de metrou a primit de la călători informația despre existența unui colet suspect. Din motive de securitate stația Berceni a fost evacuată, iar trenurile au circulat numai până în stația Dimitrie Leonida. Trenul în care s-a aflat coletul a fost garat pe o linie de rezervă din aceeași stație.

Dispecerii Metrorex au aplicat procedura specifica pentru astfel de situații de urgență și au anunțat echipele de intervenție.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ