ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2014. Câte incidente au fost semnalate la 112

| 25 mai, 2014

ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2014. În primele 10 ore de la deschiderea urnelor au fost sesizate 148 de posibile situaţii de încălcare a legii, informează Ministerul Afacerilor Interne într-un comunicat.

ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2014. În cele 10 ore de la deschiderea urnelor au fost sesizate 148 de posibile situaţii de încălcare a legii, iar în urma verificării lor 55 nu au fost confirmate (37%), potrivit Ministerului Afacerilor Interne.

'Cele mai multe evenimente au fost sesizate în Bucureşti - 26, Dâmboviţa - 16 , Mehedinţi - 9, Dolj şi Teleorman - câte 8. Până la această oră nu au fost înregistrate incidente majore, care să afecteze ordinea publică', a declarat duminică purtătorul de cuvânt al MAI, Monica Dajbog.

Ea a precizat că aceste sesizări sunt verificate punctual, pentru a se stabili cu certitudine existenţa sau nu a aspectelor semnalate.

'Cele mai multe sesizări au fost primite prin 112 de la partidele politice şi prin constatarea proprie a angajaţilor MAI. Până la această oră, au fost aplicate 111 sancţiuni contravenţionale, dintre care 101 privesc încălcarea legislaţiei electorale. În alte 40 de situaţii sunt efectuate cercetări pentru săvârşirea unor posibile infracţiuni. În cele mai multe cazuri este vorba de votarea de două sau mai multe ori', a mai spus purtătorul de cuvânt al MAI.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ