ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2014. Crin: Pot să-mi dau DEMISIA, dar nu fac paşi înapoi

| 25 mai, 2014

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a afirmat, sâmbătă după amiază, că demisia sa din fruntea partidului nu ar reprezenta un pas înapoi. "Paşi înapoi nu fac niciodată. Pot să-mi dau demisia, dar nu fac paşi înapoi", a spus Crin Antonescu.

Întrebat dacă se gândeşte să facă "un pas înapoi", în condiţiile în care PNL nu va obţine cele 20% din voturi pe care şi le-a propus, Crin Antonescu a răspuns: "Nu fac niciodată paşi înapoi. Pot să-mi dau demisia, dar ăsta nu-i un pas înapoi".

Liderul liberalilor s-a arătat nemulţumit de faptul că partidele politice nu au acces la listele suplimentare, în condiţiile în care s-a semnalat prezenţa unui mare număr de autobuze care circulă în ţară cu alegători pe la mai multe secţii de votare.

"Mesajul din filiale este că totul decurge normal cu excepţia listelor suplimentare, a autorbuzelor cu pasageri şi cu excepţia faptului că nu mi se pare absolut normal ca Biroul Electoral Central a decis că nu se fac cunoscute listele suplimentare. Nu vreau să zic vorbă mare, dar asta mi se pare un fel de 'Liber la furat, băieţi!'. Când sunt atât de multe autobuze şi liste suplimentare, nu văd de ce nu trebuie cunoscute", a declarat Crin Antonescu.

Acesta a estimat că rezultate care să se apropie de cele finale nu vor fi cunoscute mai devreme de miezul nopţii, fiind mai puţin relevante exit-poll-urile. "Un exit-poll, la acest tip de alegeri, este greu de făcut exact. În al doilea rând, circulă tot felul de sondaje, nu exit-poll-uri. Într-unul din ele nu am cum să am încredere. Vă daţi seama, CSCI", a mai spus Crin Antonescu.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ