ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Ponta spune ce i-a cerut Băsescu până la finalul mandatului

| 20 oct, 2014

Premierul Victor Ponta a declarat duminică seară că preşedintele Traian Băsescu a trimis o cerere Secretariatului General al Guvernului pentru a-i atribui o locuinţă după ce i se va termina mandatul.

Întrebat într-o emisiune la România TV dacă a primit o cerere de la Băsescu pentru a-i atribui o reşedinţă, conform legii, Ponta a precizat că s-a primit o astfel de cerere în urmă cu două săptămâni. 

"E în lucru (n.r. - cererea lui Băsescu). Probabil pentru că nu am răspuns rapid la solicitare a sărit cu ofiţerul acoperit. Nu-i acord eu, Victor Ponta, o casă, i-o acordă Guvernul în baza legii care prevede pentru foştii şefi de stat dreptul la o reşedinţă, însă eu nu cred că suntem în poziţia să acordăm o reşedinţă foarte luxoasă, cred că o reşedinţă normală, din câte ştiu şi domnul Iliescu şi domnul Constantinescu stau în nişte condiţii decente, dar nu...Vorbim de decenţă. Nu o garsonieră la etajul 10, dar nici palate", a adăugat premierul. 

El a menţionat că preşedintele nu a vorbit cu el despre acest subiect, dar probabil că a discutat cu cei de la RA-APPS. 

"Secretariatul General al Guvernului primeşte astfel de cereri. Dacă vine o cerere semnată de Traian Băsescu, sigur că aflu, aş fi nostim să vă spun că nu ştiu, cum să nu ştiu, nu este direct în atribuţia mea", a arătat Ponta. 

Premierul a afirmat că, dacă va câştiga mandatul de preşedinte, va rămâne să locuiască în apartamentul în care stă şi acum iar dacă va fi nevoit să se mute, probabil că va folosi una dintre locuinţele care i se pun la dispoziţie de RA-APPS, dar nu aceea pe care o ocupă acum Băsescu, pentru că nu se simte comod.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
20 oct, 2014
eugen
Cele mai sigure locuri de munca!
Oferta extrem de serioasa! Asiguram din start contract legal! Deja s-au facut primele plati! Castigurile sunt garantate! Cautam operatori online care vor sa castige cel putin 300 de dolari lunar, cu o munca usoara de 3 ore pe zi!
Pentru detalii, trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ